Loading...

Продава се уютна напълно обзаведена вила

€125,000

Продава се уютна напълно обзаведена вила

Описание

OpenHouse предлага на Вашето внимание

Продава се уютна вила на 10 минути пеша от плажовете на Слънчев бряг, на склона на защитените залесени планини на Стара планина. На 12 минути пеша от Свети Влас. Вилата е построена през 2012 година и се намира в вилната зона . Вилата е с РЗП 154 кв.м. достатъчна за комфортен живот на голямо семейство . 1-ви етаж: входно антре, комбинирана дневна-трапезария-кухня, малко складово помещение, тоалетна и перално помещение; 2-ри етаж: 2 спални, кабинет , 2 бани, 3 балкона. Предните прозорци на вилата са с изглед към морето и Слънчев бряг, зад нея и вдясно от нея има запазена гора. Парцел от 300 кв.м. с красива градинка до вилата.
Вилата е напълно оборудвана с висококачествени мебели и уреди, климатик и подово отопление във всички жилищни помещения. Има камина, сателитна антена и др. Тук ще бъдете заобиколени от приятелски съседи, които живеят тук постоянно.
Ниската цена на продажба на жилището е свързана с някои характеристики на комплекса, в който се намира вилата. В комплекса има къщи, в които живеят, включително постоянно, но има и къщи, които са незавършени.
Всички комуникации електроенергия, вода, канализация работят ,жителите на комплекса заплащат директно на предоставящите продукта организации.

Споделете този имот

Сподели
Web development by DOBG