Loading...

Парцел Виница с правоъгълна форма

€28,000

Парцел Виница с правоъгълна форма

Описание

OpenHouse предлага на Вашето внимание

Имот с площ 616 кв.мв  се намира в гр.Варна, на 1 км от центъра на кв.Виница, в местността “Манастирски рид, Дъбравата и Бялата чешма”. Достъпът е удобен по главна улица от горната страна на магистралата към Златни пясъци и основния път за местността „Аладжа манастир”.

Описание

Парцелът е с правоъгълна форма. Теренът е с лека денивелация, което осигурява панорамна гледка към морето. Близо е до борова гора.Има всички комуникации – ток, вода, телефон, които са на границата на имота. В съседните парцели има построени къщи, които се ползват за целогодишно живеене.Пешеходно разстояние до спирка на градския транспорт : 5 минути.В непосредствена близост е една от двете конни бази в града, както и тенис кортове. В съседство е уникалната и обявена за зелена зона Ботаническа градина на гр.Варна.

Предимства В  близост до бързо развиващ се и благоустроен квартал. Лесен достъп до магазини, аптеки, ресторанти, училище, детска градина, лечебни заведения /една от най-престижните частни клиники на териториторията на гр.Варна/, градски транспорт, курортните комплекси „Св.Св. Константин и Елена“ и к.к.“Зл. Пясъци“.

 Показатели на застрояване, характерни за района:

Плътност 30%

Кота корниз 10м /три етажа /

Коефициент на интензивност на застрояване /КИНТ/ 1

Акценти :Близо до градската част.За целогодишно живеене.Комуникации, панорама.Красива природа, уют и тишина.

Споделете този имот

Сподели
Web development by DOBG