Loading...

Обзаведена вила в Италиански стил

€90,000

Обзаведена вила в Италиански стил

Описание

OpenHouse предлага на Вашето внимание

Обзаведена вила в Италиански стил.
Много добър избор за жилище , при отдаване под наем 3000-4000 € на сезон.
Вилата е на два етажа с обзавеждане – мебели и ел.уреди, две спални, хол кухня, два wc помещения . Комплексът разполага със собствен воден парк, три басейна, супермаркет, и още 200 м плажна територия.
Местоположение Слънчев бряг, с. Елените
Ваканционно селище Елените е единственият български курорт с изцяло южно изложениеи се намира на 200 метра от морският бряги предлага изобилие от слънце и топлина на своите гости. Подреждането като мозайка върху овалните хълмове, допира на планината с морето, всичко това създава едно завладяващо усещане. Аритектурното решение внушава атмосфера на уединение и спокойствие за гостите на селището. Цялото селище работи по системата “all inclusive” и е един добре организиран рай за семейни почивки и романтични пътувания.
Ваканционно селище Елените се намира в южната част на Черноморското ни крайбрежие, на 10 км северно от курортен комплекс Слънчев бряг, сред живописен залив. Морето тук е чисто и спокойно с плавно снишаващо се пясъчно дъно. Най – близкото международно летище Бургас се намира само на 40 км.

Споделете този имот

Сподели
Web development by DOBG