Loading...

Нова и обзаведена къща в село Близнаци

€110,000

Нова и обзаведена къща в село Близнаци

Описание

OpenHouse предлага на Вашето внимание

Продажба на  съвремена , нова и обзаведена  къща в с. Горен Близнак   с прекрасна панорама .

Къщата е с РЗП 150 кв.м  и е на два етажа с разпределение: Първиви етаж: входно антре, баня/тоалет, голям  дневен трак 40 кв.м разделен на кътове от които се излиза към   дворно място с тревна площ Втори етаж: три спални и  баня , тераса с прекрасна гледка към простор и зеленина

Къщата е с  качествено строителство,  обзавеждане с мебели по поръчка и висок клас ел. уреди. с окабеляване за интернет и TV , озеленен и поддържан двор – 600 кв.м , имотът е напълно подходящ за целогодишно живеене .

Селото е спокойно и изключително атрактивно, населено  целогодишно предимно с български и руски семейства . Къщата е с лесен достъп и  е разположена на тихо, спокойно и живописно място в село Близнаци. Преимущества на имота са прекрасното местоположение, близостта до к. к. ‘Камчия’ – 3 км, на 4 км от просторния пясъчен плаж, само 23 км от центъра на град Варна и летище Варна . В близост се намират великолепен спортен комплекс и училище ‘Юрий  Гагарин’, националния резерват Лонгоза , изградена спортна площадка  , което предоставя допълнителни възможности за здравословни развлечения и приятен отдих сред природата .
Село Близнаци  разполага с много добре развита инфраструктура, магазини, ресторанти, църква, медицински център, читалище с библиотека, автобусна спирка .

Споделете този имот

Сподели
Web development by DOBG