Понеделник до Събота      9.00 до 18.00 часа

Ключът към правилния избор!
Само реални имоти!
Апартаменти, Хотели, Къщи, Парцели, За бизнес!

ОБАДЕТЕ СЕ! НИЕ ЩЕ НАМЕРИМ ТОВА, КОЕТО ТЪРСИТЕ!
Ключът към правилния избор!

Недвижими имоти

Продава КЪЩА Добави в любими

Агенция за недвижими имоти Опен Хаус Ви предлага , прекрасна къща близо до гр.  Шумен . 
Смядово е град в Североизточна България , Намира се на 27 км от Шумен и на 100 км от Варна. Община Смядово е разположена в полите на северните склонове на Източна Стара планина.
Къщата е с РЗП 80 кв.м , разположена с дворно място от 1493 кв.м . Тя е с две спални за по 15 кв.м ,   кухнята е  с печка на дърва и оборудвана със всечки необходими за едно домакинство ел. уреди . и е в отлично състояние след пълно реновиране . баня и тоалет   са заедно в самата къща  и е 11 кв.м , Имота притежава и две тераси едната от тях е остъклена . Мазата е 28 кв.м .  може да бъде използвана като гостна стая или механа ,  като е необходимо само обзавеждането и . Имотът е ограден и охраняван ,  оформени са паркоместа в двора .  В двора има рози и овошки . Осигурено е допълнително водозахранване от кладенец. Географските и стопански фактори са благоприятствали запазването на чиста околна среда в община Смядово . Наличието на реки , потоци , гори и красиви местности , заедно с доброто геостратегическо положение на общината са предпоставки за развитие на риболовен , ловен , екологичен и селски туризъм . 
Резервация на имота  може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит , след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор . Свържете се с нашият  брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане . Елена Великова 0879403623

Изпрати запитване за имота и/или оглед

    

    
 

Вход в профила
 
ЦЕНА: 29000 евро
Област Шумен, гр.Смядово,
Oбява №000867
Площ80 кв.м.
Стаи4
Спални2
Двор1493 кв.м.
Етажи1

Особености

Тухла
Обзаведен
Офертата е добавена на: 30/12/2015